بفرمائید سلامتی
شنبه, ۱۹ تیر ۱۳۹۵، ۰۵:۲۵ ب.ظ
نفخ"، شایع و آزارنده
حکما سردی و تری زیاد معده را سبب نفخ میدانند.
زیاد خوردن خوراکیهایی چون خیار و ماست که رطوبت زیادی دارند، حبوبات و مانند آنها که نفاخ هستند،
یا غذاهای خمیری و لزج چون آش رشته، ماکارونی و لازانیا، پنیر پیتزا و قارچ، نوشیدن مایعات همراه غذا، خواب زیاد یا نامنظم، کمتحرکی و...
هم از عوامل مستعدکننده نفخ هستند.
خوب و کاملجویدن غذا، عدممصرف مایعات با غذا و پیش و پس از آن، پرهیز از همراهی ماست و سالاد و ترشیها با غذای اصلی،
پرهیز از پرخوری و برهمخوری، گرفتن نفخ حبوبات با خیساندن آنها، استفاده از مصلحاتی چون زیره و نعنا همراه ماست،
یا عسل همراه شیر، پرهیز از خوردن غذاهای سرد و غلیظ و... را میتوان برای کاهش نفخ پیشنهاد کرد.
۹۵/۰۴/۱۹